Професійне обладнання для кухонь та пралень.

0

2020: Виходимо на новий рівень!

img
25 лютого 2020

На семінарі «2020: Віходімо на новий рівень!» від Академії гостинності у Львові ми презентували професійний комплекс хімії Apparatus для прання в готелях. Так, так, це наше новий напрямок!

Отримуючи багато запитів від наших дорогих готельєрів з проханням порекомендувати засіб для прання, а ще й якісне, і недороге, ми почали пошук рішення. Збираючи кращий досвід роботи пралень в Європі, замовляючи нескінченні зразки, тестуючи їх на наших машинах і на різному білизна, а ще, замучать лабораторії виробництв хімії в Україні, - ми отримали чудовий результат!

Зустрічайте! Лінійка професійної хімії для пралень готелів та ресторанів Apparatus! Наші професійні засоби для прання вже показали себе як чудовий продукт, поєднуючи в собі унікальні розробки, якість і доступні ціни!

Ми раді представити на ринок саме український продукт #madeinukraine, який конкурентний з європейськими аналогами, і в той же час, більш доступний за ціною і більш швидкий в постачанні.

На семінарі «2020: Віходімо на новий рівень!» від Академії гостинності Дмитро Яковенко ознайомив готельєрів з новинками від Whirlpool Professional в розрізі прального обладнання. І не просто розповів про ту чи іншу пральній машині, а з фокусом уваги на економічну доцільність розміщення власної пральні в готелі.

Стільки питань, стільки запитів! Особливий інтерес у наших дорогих готельєрів викликало професійне пральне обладнання MAYTAG.

Ви вже вибрали машини для вашої пральні? Ми йдемо до вас!

Інші новини

всі новини

Сучасний готель стає більш технологічнішим - все більше бізнес-процесів автоматизуються. Відповідно, зростають вимоги до обладнання, яке застосовується в готельному бізнесі. Те, що раніше через брак альтернативи виконувалося вручну або побутовими машинами, сьогодні покладається на більш технологічне, спеціально пристосоване для промислової експлуатації обладнання.

Розсилка

Введіть адресу електронної пошти, щоб отримувати всі новини, оновлення про нові надходження, спеціальні пропозиції та іншу інформацію про знижки.