Професійне обладнання для кухонь та пралень.

0

ВЛАСНА ПРАЛЬНЯ - ПОВНИЙ КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ПРАННЯ

img
29 березня 2021

Вагаєтесь чи відкривати власну пральню в готелі⁉️ Однозначно ТАК‼️

Завжди свіжа, чиста і випрасувана білизна в готелі, гостинному домі, апартаментах чи хостелі - важлива складова якісного сервісу. 🧺🔝

Мати власне пральне обладнання ( професійні пральні машини, сушильні машини, прасувальне обладнання та інше) - дає ряд важливих переваг:

🔲 Найголовніше - прання білизни в готелі контролюється безпосередньо персоналом готелю, гостинного дому, апартаментів чи хостелу, що в свою чергу дозволяє збільшити тривалість експлуатації білизни та інших текстильних виробів ;

🔲Повна незалежність від вартості послуг підрядника ;

🔲Оптимізація і прискорення взаємодії між службою хаускіпіпнга і пральні в вашому готелі;

🔲Енергоефективне обладнання дозволяє істотно заощадити на оплаті комунальних платежів (вода, електроенергія).

🔲Можливість використовувати ресурси пральні для комерції;

🔲Окупність вкладень вже від 5 місяців.

Не зволікайте та не відкладайте "на завтра", звертайтесь прямо зараз і наші менеджери підберуть Вам найкраще необхідне обладнання.

Звертайтесь!

📧Info@apparatus.in.ua

📱+38 050 384 55 95

☎️ +38 044 400 95 37

#apparatus #отель #хостел #whirlpool #whirlpoolprofessional

Інші новини

всі новини

Сучасний готель стає більш технологічнішим - все більше бізнес-процесів автоматизуються. Відповідно, зростають вимоги до обладнання, яке застосовується в готельному бізнесі. Те, що раніше через брак альтернативи виконувалося вручну або побутовими машинами, сьогодні покладається на більш технологічне, спеціально пристосоване для промислової експлуатації обладнання.

Розсилка

Введіть адресу електронної пошти, щоб отримувати всі новини, оновлення про нові надходження, спеціальні пропозиції та іншу інформацію про знижки.