Професійне обладнання для кухонь та пралень.

0

IV Всеукраїнський готельний форум 23-24.10.2019

img
27 жовтня 2020

На IV Всеукраїнському готельному форумі компанія «Apparatus» виступила генеральним партнером. Apparatus є офіційним і ексклюзивним дилером Whirlpool Professional - професійного прального обладнання для готельного ринку.

Задовольняючи потреби ринку України в професійному обладнанні для готелів, компанія Apparatus регулярно постачає обладнання, підтримуючи наявність на складі широкого асортименту професійних пральних, сушильних машин і прасувальних катків.

Вибираючи обладнання для своїх партнерів, компанія орієнтується, перш за все, на співвідношення таких показників, як надійність обладнання, простота в експлуатації, сервісна підтримка та ціна.

Сама знакова і грандіозна подія року в готельному бізнесі.

Тут можна все! Підібрати для готелю від тапочок до обладнання, знайти провайдера по впровадженню новітніх технологій в бізнес-процеси, знайти партнерів / постачальників, купити франшизу. І нетворкінг, нетворкінг, нетворкінг!

Інші новини

всі новини

Сучасний готель стає більш технологічнішим - все більше бізнес-процесів автоматизуються. Відповідно, зростають вимоги до обладнання, яке застосовується в готельному бізнесі. Те, що раніше через брак альтернативи виконувалося вручну або побутовими машинами, сьогодні покладається на більш технологічне, спеціально пристосоване для промислової експлуатації обладнання.

Розсилка

Введіть адресу електронної пошти, щоб отримувати всі новини, оновлення про нові надходження, спеціальні пропозиції та іншу інформацію про знижки.