Професійне обладнання для кухонь та пралень.

0

Семінар для готелярів "Безпека + комфорт: Нові реалії прийому гостей в 2020"

img
21 липня 2020

Семінар для готельєрів "Безпека + комфорт: Нові реалії прийому гостей в 2020" при організації Академії гостинності.

Компанія Apparatus не змогла пропустити цю знакову подію, і виступила генеральним партнером Семінару для готельєрів "Безпека + комфорт: Нові реалії прийому гостей в 2020"!

Це був грандіозний захід !!!

На якому топові спікери поділилися своїми секретами в сфері гостинності і розкрили важливі моменти, які допоможуть підвищити прибутковість бізнесу в поточному році.

На стенді компанії Apparatus ми представили, як завжди, КРАЩЕ для вашого готелю пральне, сушильне, прасувальне обладнання і навіть професійні засоби для прання власного виробництва.

Також ми презентували у всій красі нашу американську новинку - пральне обладнання MAYTAG!

Інші новини

всі новини

Сучасний готель стає більш технологічнішим - все більше бізнес-процесів автоматизуються. Відповідно, зростають вимоги до обладнання, яке застосовується в готельному бізнесі. Те, що раніше через брак альтернативи виконувалося вручну або побутовими машинами, сьогодні покладається на більш технологічне, спеціально пристосоване для промислової експлуатації обладнання.

Розсилка

Введіть адресу електронної пошти, щоб отримувати всі новини, оновлення про нові надходження, спеціальні пропозиції та іншу інформацію про знижки.